Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vanessa ruha nélkül szerepel!

2009.07.19

Nemrég még csak a hetente más címen megjelenő kamu-cikkek sorában pörgött az a hír a nemzetközi bulvársajtóban, hogy Vanessa Hudgens hajlandó lenne vetkőzni, ha a megfelelő szerep rátalál. Nos, most a feltételes mód jövő idejű állítássá élesedett, Vanessa Hudgens ugyanis tényleg ledobja a dresszt a kamerák előtt! A High School Musical sztárja úgy tűnik, végleg megválik a jókislány imázstól: míg Zac Efron „megint 17” éves középsulis csókákat alakít, ő egyből rosszlány-szerepet kap a Sucker Punch című filmben, ahol bizony senkinek sem lesz melege a túl sok ruha miatt.Ezt nyilatkozta Vanessa:

„Egy Blondie nevű karaktert játszom a filmben, a helyszín pedig egy bordély, méghozzá az ötvenes években, úgyhogy nem kell sokat költenie a kosztümösnek” - mesélte Vanessa a napokban több interjúban is. - Azt hiszem, ideje felnőnöm. Persze, más világ ez a téma és persze ott vannak a csúnya szavak, de ez a legnagyobb különbség, egyébként maradok, aki voltam!”

Mivel Vanessát már láthattunk meztelenül ama bizonyos Zac Efronnak szánt sexting-képek kapcsán, a legégetőbb kérdés számunkra a következő: ha a film valóban az ötvenes években játszódik, vajon Vanessa is kap majd fanszőr-parókát, mint Kate Winslet?Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.