Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zac és a japán lányok?!!!

2009.06.02

Zac és a japán lányok!

Szegény Zac Efront és Vanessa Hudgenst mostanában folyton azzal stresszelik, hogy mikor házasodnak végre össze, nem csoda, hogy a nagy nyomás alatt néha összezörrennek cseppet. Úgy tűnik, a hétvégén megint rendbe jöttek kettejük között a dolgok, mert vidáman turbékoló párt látott a paparazzi a replülőtéren a Japánból érkező járatok termináljában.

 

"A japán csajok a legjobbak, de azért Vani se rossz"
"A japán csajok a legjobbak, de azért Vani se rossz"

Zac Efron Tokióban járt, hogy új filmjét, a Megint 17-et népszerűsítse, és 200 japán szerencséssel találkozzon, akik a film premier előtti vetítésén vehettek részt a sztár társaságában.

„A japán lányok a legszebbek a világon” - hangzott el a jól ismert standard-mondat az ifjú szívtipró szájából, mire a csajok megőrültek. Hát igen, ez az a mondat, amit minden hímnemű sztár az összes turnéja alkalmával a mikrofonba dörmög, a megfelelő földrajzi egység tetszés szerint behelyettesítendő. A japán fanok mindenesetre imádják a High School Musical jófiúját, és Vanessának is örültek. Zac is örült a nem épp japán, de így is csini Vaninak:  útközben hazafelé végig turbékoltak, mintha nem is zördültek volna össze a múlt héten… Klassz lehetett a hétvége is, na.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.