Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi lenne Ashley nélkül?!

2009.09.12

Milyen lenne a világ Ashley nélkül?!

Úgy tűnik Ashley Tisdale-nek csöppet a fejébe szállt a siker. Mióta összejött új palijával, egyszerűen lepattintotta barátait, és bennfentes források szerint akkora lett az arca, hogy ha odáig vetemedne, hogy buszra száll, kellene neki egy másik ülés - hely hiányában. No offense, persze a tinisztár sok minden letett már az asztalra, meg is nézzük most szépen mit vesztettünk volna nélküle. Milyen lenne a világ vajon Ashley Tisdale nélkül?

"Világbéke my ass!"
  • Békés

Az elvetemült HSM rajongók hobbi szinten szapulják Vanessa Hudgenst, illetve vica versa. Ki a jobb példakép, kire lehet felnézni? Ash nem vetkőzött orrba-szájba, mint vetélytársnője, ezért kap is egy piros pontot. De erről Ti is nyilvánítottatok már véleményt, nem is kis számban…  Hát mekkora béke lenne már a Földön, ha Ashley nem lenne? Még talán világ is…

"Barna hajjal annyira grown up vagyok!"
  • Szőke

A legtöbb tinisztár szőke hajjal operál, mert az ártatlan, szertelen, és mindenekfölött szexis. Ám Tisdale kisasszony volt olyannyira bátor, hogy szakított a dogmatikus hajszínnel, és belehempergett a barna hajfestékbe. Arról még mind a Szenátusban, mind az Európa Parlamentben mennek a viták, hogy ez jó lépés volt-e, illetve jól áll-e neki, de tény, hogy egy sztereotip libával énekesnővel kevesebb rohangál már a planétán.

 

3an1
"Én is, én is!!!"
  • Cicaharcoktól mentes

Nem csak a rajongók között dúlnak kemény Ashley Tisdale VS VaneXXXa Hudgens menetek.  Maguk a lányok is túl vannak már néhány kemény veszekedésen, még ha ezt olyannyira tagadják is. És hogy miért? Persze, hogy Zacért. Efron eléggé férfi ahhoz, hogy kiélvezze, ha a csajok körül zsongják, már pedig egy időben nagyon úgy nézett ki, hogy Ash nem csak a vásznon hajt a másik főszereplő pasijára.

enekel1
"Nem megmondtam, hogy I'm a singer?!"
  • Árnyalt

Ashley-t saját bevallása szerint nagyon zavarja, hogy főként - a High School Musicalhez kötve - színésznőként emlegetik. Elmondása szerint ő énekesnő, és a HSM-et is csak azért vállalta el, mert rengeteg benne a zenés betét, és így kiélhette a zene iránt érzett összes perverzióját. Most képzeljétek el! Ha ő nem lenne, mindig csak azt hallgathatnánk, hogy „én énekesnő és színésznő is vagyok egyszerre”! Főleg J.Lo szájából…

Szóval valahogy így. Mindenesetre, ha kíváncsiak vagytok Ash különfélébbnél különfélébb húzásaira, irány az első újságárus, és vegyétek-vigyétek a friss és ropogós Bravot! Érdemes!De szerintem Ash alapjába véve kedves lány!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.